Tornaveu
Els joves que formin part del Cor Jove actuaran a França

Diumenge 28 de febrer a l’Auditori de Vila-Seca es duran a terme les proves per escollir els cantants, entre 18 i 28 anys, que formaran part del 4t Cor Jove Nacional de Catalunya, la temporada del qual presentarà novetats pel que fa a anys anteriors.

Enguany els cantants que formin part del cor serà la primera vegada que actuïn fora de Catalunya, ja que l’organització francesa les Choralies ha convidat el cor català, juntament amb els cors joves de Noruega, França i Itàlia.

Abans però els joves hauran de ser escollits en les audicions que es duran a terme diumenge 28 de febrer a l’Auditori de Vila-Seca. Precisament serà aquest el municipi que acollirà el campus de treball, a finals de juliol, previ a l’actuació a França. El director d’aquesta edició serà en Xavier Pastrana, que prepararà un repertori català amb obres de Ricard Lamote de Griñon, Joaquim Serra, Cristòfol Taltabull, Manuel Oltra, entre d’altres.

A més, els cantants seleccionats, abans de desplaçar-se a França, concretament a la localitat de la Provença, Vaison-la-Romanaine, compartiran el campus de treball amb el cor noruec, que es desplaçarà a Catalunya i plegats viatjaran cap a França, on estaran a partir del 3 d’agost. El 8 d’agost serà l’actuació del Cor Jove Nacional, basada en la interpretació dels clàssics catalans.

Així doncs, la quarta edició del Cor Jove Nacional de Catalunya gaudirà no només d’un campus de treball a Vila-Seca, sinó que durant l’estada a França els quatre cors convidats per Les Choralies Una treballaran junts l’obra “Simfonia del Mar” de Ralph Vaugham Williams.

Els joves interessats en inscriure’s a les proves del diumenge, poden omplir el formulari, fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa