Tornaveu
Els Cors de Clavé omplen de música i catalanitat el Palau

El concert va comptar amb l’assistència d’altes autoritats nacionals i també locals així com d’una àmplia representació de personalitats del món coral.

Finalitzat el concert, Pilar Pifarré, Secretària General de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i Mireia Hernàndez, diputada adjunta de Cultura de la Diputació de Barcelona, van lliurar les medalles d’Or de la Federació a 10 persones que han destacat per la seva dedicació als ideals claverians: Pere Baltà, Josep Castilblanco, Josep Cladellas, Joan Hugué, Josep Francesc Mateus, Vicenç Mira, Josep Mut, Francesc Olivella, Ramon Parés i Josep Sanahuja.Baltà, en nom de totes elles, va fer un parlament d’agraïment per aquest reconeixement.

L’acte va cloure amb la interpretació d’A Montserrat de J.A. Clavé que van oferir la soprano Sara Bañeras i el pianista Josep Buforn i amb el cant dels Segadors, himne nacional de Catalunya, després que Josep Cruells, President de al Federació de Cors de Clavé, emplacés a tots els assistents a la 3a Mostra de Cors de Clavé el dia de Sant Joan de 2014, on s’interpretarà la cantata de Josep Rosinach, “1714-2014, 300 anys vencent”, sumant-se als actes de commemoració del tricentenari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa