Tornaveu
Els cors de Clavé es passen al rock en el seu tradicional concert de la Mercè
Clàssics del rock català –de Sau, d’Els Pets, Sopa de Cabra– i clàssics del rock universal –Bob Dylan, Guns n’Roses– sonaran el 25 de setembre (20 hores) en el Parc de la Ciutadella en el ‘Clavé Rock!’. Una fusió de pop rock, música simfònica i cant coral per celebrar els setanta anys del primer concert dels Cors de Clavé a les festes de la Mercè.

“Enguany fa setanta anys que els cors de Clavé que participem en el tradicional concert de la Mercè. A més, la federació està immersa en la preparació dels actes del bicentenari del naixement del mestre Anselm Clavé, que se celebrarà el 2024. Per això hem volgut fer una gran revolució en el concert de la Mercè”, explica el seu president, Bruno Nájera. La proposta és ‘Clavé Rock!’, un concert que fusiona el cant coral, la música simfònica i el pop-rock.

Hi participaran el Cor Josep Anselm Clavé –una selecció de cantaires de la federació, en aquesta ocasió, d’Osona i el Ripollès–, la Camerata Clavé i la formació roquera La Banda Municipal. Acompanyats pel solista Jaume Arboledas, del grup Derry Below– i dirigits pel mateix Bruno Nájera, interpretaran un repertori amb temes ben coneguts del rock, tant català com universal, des de Sopa de Cabra, Sau i Els Pets fins als Beatles, Bob Dylan i Guns n’Roses, passant per un homenatge a Pau Donés.

Pel president dels Cors, “aquesta cita és una de les més esperades de la federació, perquè és un dels concerts en què gaudim d’un contacte més estret amb el públic”. Tradicionalment el concert es feia a la Catedral, però enguany, pel context de la pandèmia, s’ha traslladat a l’escenari del Passeig dels Til·lers, al Parc de la Ciutadella. També serà més curt de l’habitual “d’una hora de durada, però molt intensa”, explica Nájera.

Pels amants de la història, dues curiositats: a l’escenari lluirà per primera vegada un dels estendards històrics de la federació, dels primers anys en què l’entitat va començar a cantar per la Mercè, i la també una de les batutes originals del mestre Josep Anselm Clavé.

Entrades amb reserva en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa