Dimecres 24 de juny a les 18h se celebra la 4a Mostra dels Cors Clavé al Palau de la Música Catalana

L’acte omplirà de catalanitat i música el Palau de la Música en la quarta Mostra de Cors de Clavé, una oportunitat per tal que les corals que formen part de la Federació de Cors de Clavé mostrin el seu repertori i entre tots es faci comunitat. Abans i després del concert s’oferirà una mostra de Sardanes i Caramelles al Hall del Palau de la Música Catalana interpretades a la manera de les tradicionals caramelles.

En l’edició d’enguany es comptarà amb les societats corals Aroma Vallenca de Valls, Veus de la Terra de Vimbodí i Poblet, Coral L’Espiga de Cubelles, la Societat Coral Centre de Caldes de Montbui, la Coral L’Espig@ XXI de Cubelles, l’AC Intimitat de Gelida, la Societat Coral El Llessamí de St. Vicenç dels Horts, la Joventut Tianenca de Tiana, les Caramelles del Roser de St. Julià de Vilatorta i la societat coral La Lira de St. Cugat del Vallès.

Els amants del cant coral podran gaudir de cançons tan destacades del repertori català com El testament d’Amèlia (popular catalana), que interpretarà la Societat Coral Joventut Tianenca de Tiana, A Montserrat o la font del roure de Josep Anselm Clavé, que seran interpretades per l’Agrupació Coral Intimitat de Gelida, o fins i tot èxits tan actuals com el Viva la vida de Coldplay o el Tornarem de Lax&Busto, que les interpretarà, adaptades al cant coral, la Coral L’Espig@ XXI de Cubelles.

A més, a l’acte se celebrarà el lliurament de la Medalla d’Or de la Federació de Cors de Clavé a personalitats del món coral català destacades pel seu treball, voluntat, esforç i compromís.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Roser Giner Rius a juny 26, 2015 | 11:28
    Roser Giner Rius juny 26, 2015 | 11:28
    Em va agradar molt la Trobada. Agrairia si em fessiu arribar alguna fotografia de la Societat Coral Aroma Vallenca durant l'actuacio Salutacions, Roser Giner

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa