Tornaveu
El músic Pep Sala, a 5a Mostra de Cors de Clavé

La tradicional mostra de Cors de Clavé per la diada de Sant Joan, que enguany celebra la cinquena edició, comptarà amb l’actuació al Palau de la Música de vuit corals i la col·laboració especial del músic i cantant Pep Sala.

El 24 de juny es un dia esperat per la gran família de cantaires que segueixen el model cultural i associatiu dels Cors de Clavé. És així com vuit corals membres de la Federació de Cors de Clavé actuaran a les 17h a un escenari únic com és el Palau de la Música.

Les societats corals que hi actuaran són la Veu de Voltregà (de Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà), Loreley (de l’Esquirol), Lo Llobregat de les Flors (d’El Prat de Llobregat), La Cuitora (de La Llacuna), La Badalonense (de Badalona), Retorn Planenc (de Les Planes d’Hostoles), L’Alzinar (de Masquefa) i el Cor de Caramelles de Begues. A l’edició d’enguany oferirà una col·laboració especial, el músic Pep Sala, que acaba de publicar el doble CD Ops! Mireu què he fet!, commemoratiu de més de 40 anys de carrera que engloba grups tan emblemàtics com Sau,

La 5a Mostra de Cors e Clavé és una iniciativa organitzada per la Federació de Cors de Clavé i el Moviment Coral Català.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa