Tornaveu
El Festival Internacional de Cant Coral de Barcelona obre un concurs de vídeo

La Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC), organitzadora del festival, ha explicat que la principal novetat és el Concurs Internacional Telemàtic de vídeos. Es tracta d’un certamen adreçat als cors amateurs, i que ofereix quatre categories: grups vocals, cors infantils i juvenils, Cors de veus iguals i cors mixtes. Les entitats que vulguin participar han d’enviar un enregistrament de vídeo (entre 5-10 minuts) de dues peces, una de música sacra i l’altre de la tradició popular de cada país.

Un jurat, format per Andrea Angelini, Maria Guinand, Daniel Mestre, Montserrat Rios i Bernat Vivancos, amb el suport del Consell de la FCEC, serà l’encarregat de valorar la qualitat tècnica i interpretativa dels cors i escollir els millors. Hi haurà un premi de mil euros al guanyador de cada categoria i un altre premi addicional, també de mil euros, a la millor interpretació d’una obra d’autor harmonitzador català.

El festival pròpiament se celebrarà del 6 al 9 de juliol. A les tardes, hi haurà tallers, taules rodones i formacions a través del zoom i Instagram. Al vespre, l’Església del Pi de Barcelona acollirà uns concerts corals, oberts a cors catalans, o estrangers que es trobin a Barcelona durant aquelles dates. I al vespre les millors corals participants en el concurs telemàtic de vídeos actuaran en un concert, on es donaran a conèixer els guanyadors de cada categoria.

Les bases del concurs i tota la informació en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa