Tornaveu
Concert de cloenda del 57è Festival Internacional de Cant Coral de Barcelona

El Festival Internacional de Cant Coral Barcelona 2022 arriba a la recta final i tot està a punt per al concert de cloenda d’aquesta edició 57, que tindrà lloc al Palau de la Música aquest dissabte, 9 de juliol a les 21h. El recital, organitzat per la Federació Catalana d’Entitats Corals, tindrà un cartell de luxe per posar punt final a un certament que haurà tingut sis dies d’activitats, tallers i concerts que hauran omplert Barcelona amb música i cultures d’arreu del món. Aquest és el cartell del concert, que té un preu de 15 euros per al públic general i de 10 euros per als associats de la Federació:

Aventura (Lisboa)

Béla Bartok Female Choir (Hongria)

Coral Gaudium de la Universitat de l’Experiència UB (Barcelona)

Corona del Mar Madrigal Singers (EEUU)

Kantak Coral (Euskadi)

Manhyia Palace Choir (Ghana)

Polokwane Choral Society (Sud-Àfrica)

ZIK (País Basc)

Cantaires del Coro de Jóvenes de Madrid (Madrid)

Cantaires de la Coral Shalom (Lleida)

Cantaires de la Federació Catalana d’Entitats Corals

El Festival Internacional de Cant Coral es va celebrar per primera vegada l’any 1964 a Vallvidrera, i des d’aleshores s’ha consolidat com una referència internacional de la música i la cultura popular. I ara, després de dos anys amb un format a mig gas a causa de la pandèmia, el festival ha tornat amb tota l’energia. Fins al cap de setmana ofereix tallers de cors d’òpera, de sons nòrdics i de cançons del Mediterrani, acompanyats de moltes activitats i concerts a la Basílica de Santa Maria del Pi, però també es descentralitza a altres poblacions com Castellbell i el Vilar, Puig-reig, Casserres, Sant Vicenç dels Horts, Sant Quirze del Vallès i Sant Ramon.

El jurat internacional està format per Maria Guinand (Veneçuela), Andrea Angelini (Itàlia) i Bernat Vivancos, Montserrat Rios i Daniel Mestre de Catalunya. Els cors participants a l’edició d’enguany són aquests: Coro Vuela Alto (Mèxic), The Fourth Choir (Gran Bretanya), Eragiyok Abesbatza (País Basc), Coro de Jóvenes de Madrid (Espanya), Coro de Niños UNSJ (Argentina), Coral Metsidehu (Mèxic), Boğaziçi Youth Choir (Turquia) i Ars Poliphonica (Espanya).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa