Tornaveu
Concert coral de la Federació de Cors de Clavé per la Mercè

Diumenge 20 de setembre, a les 18h, la plaça de la Catedral com és tradició per la Festa Major de Barcelona, la Mercè, acollirà un concert de sis corals d’arreu del país.

Al concert hi actuaran la Societat Coral (SC) l’Aliança de la Garriga, la SC Harmonia Antoniense de Sant Antoni de Calonge, la Massa Coral la Vinya de Sants de Barcelona, la SC Marinada de Castelldefels, la SC Retorn Planenc de Les Planes d’Hostoles i la Coral La Igualtat de Gavà. L’acte serà conduït per Isidro Olivella, i cada coral cantarà entre quatre i cinc cançons, des de peces més clàssiques com la tradicional catalana Oreneta gentil o adaptacions per cant coral com el My way. Per acabar l’acte, totes les corals conjuntes cantaran conjuntament El cant del Poble i Els segadors.

El concert serà la 64 edició, ja que a partir de l’any 1951, la Federació de Cors de Clavé ha participat ininterrompudament a les Festes de la Mercè. Aquell primer acte es va celebrar al Poble Espanyol de Barcelona amb la participació de 70 corals que conjuntament van cantar: La dansa de l’amor de Voltes Viñes i L’Empordà d’Enric Morera.

Organitzat per la Federació de Cors de Clavé, el concert compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i La Caixa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa