Tornaveu
Assemblea general del Bestiari a Sant Vicenç dels Horts

La Junta de Govern de l’Agrupació ha convocat Assemblea General Ordinària per al dissabte 24 d’octubre a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat). Concretament es farà al Cercle Catòlic, situat al centre de la vila. S’ha convocat en primera convocatòria a les 17:00h i en segona mitja hora més tard, per la qual cosa es preveu que començarà a efectes pràctics a les 17:30h.

A més de presentar la memòria d’activitats o el balanç econòmic, temes propis d’assemblea, s’informarà d’un seguit de temes que afecten molt directament a totes les entitats, com és l’estrena d’un nou local social, la contractació d’una persona que atendrà personalment i per telèfon les consultes; la posada en marxa de la Catalogació del Bestiari Festiu que es va anunciar durant el Festivitas Bestiarum de 2014; la nova estratègia per subvencionar activitats de totes les entitats federades a través de l’Agrupació (a més de les que coorganitza l’Agrupació amb una entitat); informació d’assegurances, així com nous detalls del pròxim Festivitas Bestiarum 2015 que tindrà lloc a Vilafranca del Penedès el 21 de novembre, etc.

Una altra dels punts de l’ordre del dia és la renovació dels següents càrrecs de la Junta de Govern: president, secretària, Vocal de Relacions Públiques i Comunicació, Vocal d’organització i Vocal de Promoció i Desenvolupament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa