Tornaveu
’50 figures singulars de la festa’, una selecció ben original

El Cep i la nansa edita dins la seva col·lecció de cultura popular el volum 50 Figures de la festa, obra del tàndem Heribert Massana, expert en cultura popular, i l’il·lustrador vilanoví JuanolO.

El volum completa la sèrie iniciada per 100 Gegants, que va tenir la continuació en 100 Gegants Volum 1, a la qual s’hi va afegir 50 Dracs. Totes aquestes guies escrites per Heribert Massana i il·Lustrades per JuanolO compten en la seva versió per als més petits, en la qual les figures estan sense color per tal que els nens les pintin.

50 Singulars de la festa inclou una selecció una selecció explosiva, original i prou representativa d’unes quantes figures singulars de les festes populars del país. A aquesta petita guia hi ha serps amb cap de llop, cabres embogides per la llibertat, fades que cavalquen gripaus, cuques feres de la Nit de Sant Joan, pollastres esfereïdors que s’han escapat del corral, dracs femella, un calçot ben dret i estirat que es nega a acabar a la graella, porrons que ballen,… Unes bèsties, uns personatges i unes figures que entren de ple en el món de la imaginació sense límits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa