Tornaveu
16 de novembre, data del VI Festivitas Bestiarum

Com és habitual, el Festivitas Bestiarum servirà com a acte de cloenda de la temporada del bestiari festiu. Amb l’objectiu de prestigiar la tasca desenvolupada a favor de la imatgeria catalana, l’ABFPC farà públics els guanyadors dels Premis BEST 2019 en les següents categories: Personatge; Entitat o Associació; Iniciativa o Mitjà de Comunicació i Estímul Europeu. A més, les entitats federades podran optar als tres premis al millor Projecte o Activitat omplenant un formulari electrònic abans de l’1 de novembre.

Durant la gala també es coneixerà la persona que prendrà el relleu de Mònica Usart com a ambaixador del Bestiari Festiu. Precedint la meteoròloga de Rac1, també han ostentat aquest honor l’escriptora Empar Moliner, el també meteoròleg Tomàs Molina, i els peridistes Rita Marzoa i Jordi Margarit.

Seguint la tònica iniciada l’any passat, l’Agrupació del Bestiari i Popular de Catalunya desitja que el Festivitas Bestiarum sigui un acte obert a tota mena de públics, formin o no part d’una colla associada. Amb aquest objectiu, se celebran activitats adreçades al conjunt de la ciutadania, com ara una cercavila prèvia a la cerimònia dels guardons i un plantada de lluïment just aquesta hagi acabat.

Podeu reservar invitacions al VI Festivitas Bestiarum en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa