Tornaveu
Un pas més per a garantir la presència de l’associacionisme als mitjans de comunicació

El president de l’Ens de Comunicació Associativa (ECA), Antoni Carné, i el director de l’Agència Catalana de Notícies (ACN), Saül Gordillo, van signar dilluns dia 28 de febrer un acord de col·laboració per a distribuir entre els abonats de l’ACN notícies d’interès que generi l’associacionisme cultural català. Aquest és un dels objectius fundacionals de l’Ens. En aquest sentit, els darrers mesos ha signat acords de col·laboració amb tot un seguit d’organitzacions i mitjans.

Durant l’acte, Saül Gordillo afirmà que la seva organització «pot fer un bon servei com a multiplicadora de la informació sobre la cultura popular del país». El director de l’ACN explicà que aquesta col·laboració «és una realitat que ja funciona d’una manera molt espontània perquè l’Agència difon informació molt arrelada al territori».

Per part seva, Antoni Carné valorà l’acord com a «importantíssim perquè el moviment associatiu i cultural català té una forta presència social i compromís amb el futur del país i aquesta col·laboració ajudarà a donar a conèixer aquesta activitat d’una manera molt transversal i propera».

En aquesta línia, durant els últims mesos l’agència pública ha establert nombrosos acords amb entitats i institucions de Catalunya, com amb l’ECA, que «posen en valor la forta presència territorial de l’ACN i ajuden a catalitzar la realitat que hi ha arreu del país».

Per a més informació:

Agència Catalana de Notícies, telèfon 935 531 414, www.acn.cat. Ens de Comunicació Associativa, telèfon 932 691 042, www.ens.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa