Tornaveu
Quim Torra presidirà els III Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català

La tercera edició dels Premis Antoni Carné presenten dues novetats importants. En primer lloc, l’estrena del premi a la Iniciativa Innovadora, una nova categoria que vol reconèixer aquelles entitats que desenvolupen pràctiques innovadores, ja sigui en l’àmbit festiu com en l’organitzatiu, i que vol deixar palès que la cultura popular és ben viva i canviant. A més, enguany a l’acte es reconeixerà també als finalistes a cada categoria.

L’associació mereixedora del Premi BBVA a l’Entitat rebrà una recompensa de 3.000 euros, mentre que les candidatures guanyadores dels Premis Previsora General al Programa, Premi Arç Cooperativa a l’Activitat i Premi a la Iniciativa Innovadora seran premiades amb 1.000 euros.

El cantant i guionista Ferran Aixalà serà el conductor de l’ acte de lliurament, que comptarà amb les actuacions de la Banda FCSM&Symphocat –formada especialment per a l’ocasió amb músics de la Federació Catalana de Societats Musicals i l’Associació Symphoat de Sant Andreu del Palomar–, la colla de sardana esportiva Mare Nostrum, i de l’Associació Morràpita de Sant Carles de la Ràpita, que jugaran una partida de morra.

La gala estarà presidida pel president de la Generalitat, Quim Torra, i comptarà també amb la presència de la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural Maria Àngels Blasco, i del cap de cultura popular de l’Institut de Cultura de Barcelona Francesc Fabregat.

Premis en homenatge a Antoni Carné

Creats l’any 2017, els Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural porten el nom d’Antoni Carné i Parramon, fundador i primer president de l’Ens, que va dedicar els seus esforços a dotar al moviment associatiu de prestigi i reconeixement social.

L’Ens de l’Associacionisme Cultural Català desitja agrair la participació de totes les entitats i particulars en els III Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català

Així mateix, vol agrair la implicació activa de BBVA CX i la Fundació Antigues Caixes Catalanes en la preparació d’aquest certamen.

Finalment, desitja mostrar el seu agraïment a totes les institucions i empreses que col·laboren en la seva organització: Previsora General, Arç Cooperativa, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa