Tornaveu
Presentació a l’Hospitalet de ‘Candel, l’altre català’

El film documental sobre l’escripor Paco Candel es presenta divendres 11 de desembre a les 19:30h a la Masia Can Riera de l’Hospitalet de Llobregat.

A la presentació hi seran presents els directors de documental, Carles Canet i Jordi Portals, i el president de la Fundació Paco Candel, Pere Baltà. Candel, l’altre català és una coproducció de Wonka Films i TV3, amb el suport de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català com a col·laborador principal. “Després de sis mesos de recerca, el documentari aporta materials inèdits com ara els quaderns manuscrits de l’escriptor”, comenta Canet.

El documental, que a principis d’any es podrà veure a TV3, i uns mesos després per TVE en la desconnexió de Sant Cugat, és la millor manera de celebrar els actes en reconeixement del 50è aniversari de la publicació de l’assaig Els altres catalans, publicat l’any 1964. Al llarg del 2014 diversos actes han reconegut la influència d’aquesta obra, i es pot dir que les celebracions i els actes s’han allargat aquest 2015 mostrant la gran complicitat del teixit associatiu cap a la figura de Paco Candel

L’acte de presentació a l’Hospitalet de Llobregat està organitzat per l’associació Alpha 63, que enguany han estrenat amb el mateix títol –Candel, l’altre català- una obra de teatre que dramatitza fragments de llibres de Candel. A més, compta amb la col·laboració del Centre d’Estudis de l’Hospitalet i de la Fundació Candel.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa