Tornaveu
Montblanc acollirà la 1a Gala de l’Any d’Adifolk

La gala comptarà amb una potent representació de la cultura popular montblanquina. Seran catorze, en total, les associacions de la capital de la Conca de Barberà que hi participaran: l’Aula de Sons, Dimonis de Montblanc, Coral Flor de Lís, Grup d’havaneres “Havana Vieja”, Banda de Música “Verge de la Serra”, Grallers de Montblanc, Amics dels Gegants de Montblanc, Grup Sardanista del Museu, Àliga, Drac, Aligot i Drac Petit, la Mulassa i la Mulasseta, els Torraires de Montblanc, els Balls de Bastons, i els Gegants i Nanos.

Durant la cerimònia es farà un repàs de les activitats organitzades per Adifolk l’any 2018, marcat per la participació en l’Smithsonian Folklife Festival de Washington, i en el qual també s’han celebrat les tradicionals Jornades Internacionals Folklòriques i la segona edició de la Diada d’Adifolk a Perpinyà. Aprofitant la presència d’un ampli gruix d’entitats de la cultura popular catalana, Adifolk anunciarà la ciutat europea que acollirà el 32è Aplec Internacional 2019.

Segons ha avançat Adifolk, la Gala de l’Any se celebrarà anualment en la ciutat que ostenti la Capitalitat de la Sardana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa