Tornaveu
Més enllà de la repercussió econòmica

Els estudis sobre l’impacte econòmic dels esdeveniments culturals són actualment força habituals i es poden dur a terme utilitzant diferents mètodes sobradament contrastats. També proliferen els estudis teòrics que tracten sobre el mesurament de l’impacte social, malgrat que la manca de concreció a l’hora d’aplicar-los en limita la realització.

Dimecres 11 de novembre de 9h a 14.30h a l’Aula 2 del Centre d’Estudis de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) es du a terme una jornada per difondre i millorar el coneixement sobre les metodologies emprades en l’elaboració d’aquests estudis, i generar reflexió i debat des de diferents disciplines científiques sobre la utilitat i les implicacions que té el mesurament de l’impacte dels esdeveniments culturals.

Des de l’any 2012, el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals (DGCPAAC) han impulsat diversos estudis amb l’objectiu de mesurar els impactes d’esdeveniments culturals, especialment pel que fa a activitats vinculades amb la cultura popular. La jornada del dimecres difondrà i permetrà el debat en torn a aquests treballs, al CCCB (Carrer Montalegre 5, de Barcelona) de 9h a 14.30h.

La inscripció a la jornada és gratuïta, per a més informació, feu clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa