Tornaveu
L’Esbart Sant Martí estrena l’espectacle N9U

“Un viatge per la descoberta i l’aprenentatge des de la dansa d’arrel“. Així és com es defineix la darrera producció de l’esbart de Sant Martí, N9U. Sota la direcció artística i coreogràfica de David Martínez i Coral, l’espectacle compta amb més de vint balladors damunt l’escenari i fusiona la tradició amb la contemporaneïtat. La producció té l’objectiu de fer valdre la necessitat de compartir per créixer i destaca la importància del treball en equip a l’hora d’afrontar els reptes que planteja la vida.

L’espectacle, a més, també presenta la versió reduïda Fora N9U, que es podrà veure aquest estiu en poblacions com Sentmenat o Banyoles. Estrenat l’any 2021 a la Fira Mediterrània de Manresa, fuig de l’espai de confort per fer un treball global on el contacte amb el públic és més directe. La finalitat principal és convertir els assistents en protagonistes que acompanyen l’esbart en el camí de descoberta.

L’Esbart de Sant Martí, una entitat amb més de 75 anys d’història

Constituït a Barcelona l’any 1945 sota la direcció de Tomàs Albons, l’esbart de Sant Martí treballa des del servei a la dansa d’arrel i a la cultura popular catalana. Al llarg de la seva història, hi han passat mestres de la dansa com Manuel Cubeles i Josep Benet, i destaca la seva participació en més d’un centenar de festivals internacionals. L’any 1998, va rebre la Medalla d’Honor de la ciutat de Barcelona per la promoció de la cultura popular arreu del món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa