Tornaveu
 Les fotografies del concurs #LaRauxaDelPaís es veuran al Som Cultura Popular

Fa unes setmanes l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català va fer una crida a les entitats, federacions, agrupaments, fundacions de cultura popular per enviar fotografíes pel concurs #LaRauxaDelPaís. Un cop rebudes i seleccionades les imatges, us anunciem que es podran veure en un gran plafó que presidirà la zona d’estands de l’espai central del Som Cultura Popular, al costat del bar, és a dir, a un lloc privilegiat.

“Agraïm la col·laboració a totes les entitats que ens han enviat la seva imatge i esperem que el plafó enorme atregui moltes mirades, ja que s’ho mereix: és una demostració de la gran riquesa de la cultura popular del país”, explica Josep Viana, president de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català. A més d’exposició fotogràfica, és un concurs fotogràfic.

La idea és que el guanyador del concurs es decideixi per votació popular a través de les xarxes socials, fent servir l’etiqueta #LaRauxaDelPaís. Tot i això, si veniu a la mostra també podreu votar presencialment. L’entitat de la foto més votada al llarg dels quatre dies de la mostra s’endurà un lot de cent puzzles personalitzats amb la seva imatge.

I què cal fer per votar? Són 3 passos molt senzills:

  1. Admira la riquesa de la nostra cultura popular
  2. Decideix quina representa millor #LaRauxaDelPaís (una persona, un vot)
  3. Vota! Presencialment: Al punt d’informació reparteixen les butlletes. Introdueix la teva a l’urna! / Per Twitter: Fes una piulada amb l’etiqueta #LaRauxaDelPaísXX, substituint “XX” pel número de la foto que vols votar (per exemple, #LaRauxaDelPaís69).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa