Tornaveu
L’Ens presenta els Premis Antoni Carné al conseller Santi Vila

Una delegació de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català, encapçalada pel president Josep Viana, es va reunir amb el Conseller de Cultura Santi Vila i el Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals Lluís Puig per explicar la creació dels Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català. En la trobada, celebrada dimecres 1 de març a la seu del Departament de Cultura, els representants de l’Ens exposaren el contingut del certamen, concebut com una oportunitat per homenatjar el conjunt del teixit associatiu català.

Aprofitant l’avinentesa, la delegació de l’Ens va transmetre el bon moment que estan vivint els col·lectius de cultura popular. En aquesta línia, Vila va congratular-se de l’impuls que han viscut les expressions tradicionals durant els darrers deu anys, posant èmfasi en el canvi de percepció social que han experimentat. Tot i que foren considerades com a mostres anacròniques per un gruix important de la ciutadania, emfatitzà el conseller, actualment es reconeix la seva força com eina d’arrelament al país i cohesió social. Així mateix, el Conseller va manifestar la voluntat del Departament de Cultura per col·laborar en aquells projectes que l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català consideri d’interès públic.

El termini de presentació de candidatures als Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural va expirar el 28 fe febrer. Properament, el jurat es reunirà per escollir els guanyadors en les categories “Entitat”, “Persona” i “Mitja de comunicaciò”. L’acte de lliurament tindrà dels premis tindrà lloc el 21 de març (19:00h) a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm (Carrer del Rosselló, 515).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa