Tornaveu
L’Ens ofereix una segona jornada de formació sobre protecció de dades
Dimecres 12 de desembre l’Ens de l’Associacionisme Cultural oferirà una segona sessió formació sobre la nova regulació de protecció de dades de caràcter personal adreçada a totes les seves entitats.

Arran de l’interès que va tenir la primera sessió formativa realitzada el mes d’abril, l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català ha programat una segona jornada de formació per explicar en què consisteix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). La formació, de la mà de l’experta en protecció de dades Eva Maria Cortés, es farà el dimecres 12 de desembre de 19 a 20.30 h a la seu de l’Ens a Barcelona (carrer València 558, 6è, 1a).

A la jornada, que serà eminentment pràctica, s’explicarà quines mesures han de prendre les entitats per complir amb la nova normativa que va entrar en vigor el passat 25 de maig i que vol ampliar el control de la ciutadania sobre la seva identitat digital. L’RGPD obliga les empreses i institucions a informar clarament sobre quines dades recapten, per a què les faran servir i com seran tractades. És per això que les organitzacions han de modificar els seus textos legals.

Per la seva banda, la persona usuària haurà de donar un permís explícit perquè aquest tractament es faci en base a les finalitats especificades. Ho farà a partir d’un ‘consentiment granular’, és a dir, amb una opció de consentiment per a cada finalitat.

La formació és gratuïta però cal inscriure-s’hi prèviament enviant un correu electrònic a [email protected], abans del 11 de desembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa