Tornaveu
L’ENS, dóna suport a l’argumentari pel SÍ a la independència

ElClauer.cat és un portal web amb setanta preguntes i respostes dividides en dotze grans temes de debat recurrents dins de la societat al voltant del debat sobiranista. Cada setmana, el portal destaca una d’aquestes preguntes relacionades amb el paper de Catalunya al món, les institucions de govern, les infraestructures, l’esport, la immigració, les relacions amb Espanya, entre d’altres. El web incorpora també audiovisuals de suport, el debat a les xarxes (@elclauercat) i la traducció de tot el contingut en castellà i anglès.

L’ENS de l’Associacionisme Cultural Català dóna suport al projecte amb l’objectiu de facilitar la màxima informació a la ciutadania per tal que tothom pugui exercir el seu dret a decidir.

L’acte de presentació, comptà amb la presència del periodista, Francesc-Marc Álvaro, el sociòleg, Salvador Cardús, la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell i la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, així com de representants de les entitats impulsores, entre ells, Joan-Ramon Gordo, coordinador de l’ENS.

ElClauer.cat és una iniciativa impulsada per catorze de les entitats referents de la societat civil catalana: l’ENS de l’Associacionisme Cultural Català, l’Assemblea Nacional Catalana, l’Associació Catalana de Professionals, l’Associació de Municipis per la Independència, el Cercle Català de Negocis, el CIEMEN, el Col·lectiu Emma, la Fundació Catalunya Estat, La Fàbrica, Òmnium Cultural, Plataforma per la Llengua, Plataforma pro Seleccions Esportives Catalanes, Sobirania i Justícia i Sobirania i Progrés.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa