Tornaveu
L’Associa’t a la festa de la plaça Catalunya obre inscripcions

S’obre el període d’inscripció per tal que les entitats, associacions, plataformes o col·lectius de la ciutat de Barcelona inscriguin les seves propostes per a activitats al bell mig de la plaça Catalunya durant les Festes de la Mercè.

Les inscripcions han de ser d’activitats que s’emmarcaran dins la tercera edició de l’Associa’t a la festa, que enguany se celebrarà els dies 22, 23 i 24 de setembre. L’Associa’t a la festa tindrà lloc a la plaça Catalunya, que es converteix en un espai festiu on celebrar i compartir el valor que l’associacionisme té per a la ciutat. De manera que per a les entitats és un espai amplificador de la seva veu, que els permet canalitzar de forma participativa tot allò que volen fer arribar a la ciutadania, premsa, xarxes socials…

L’any passat van trobar-s’hi 154 organitzacions i més de 1800 persones van fer possible les més de 150 activitats del programa. Aquestes activitats van comptar amb una alta assistència ciutadana amb més de 115.000 persones al llarg dels 3 dies.

I és amb l’objectiu que la mostra sigui un “mirall de la riquesa i diversitat de l’ecosistema organitzatiu de la ciutat”, que s’obre el període d’inscripció per a les entitats, que tenen temps fins al 29 d’abril presentar la seva proposta.

Al web de l’Associa’t a la festa hi trobareu el formulari d’inscripció, la informació necessària i els criteris de participació. Podeu entrar-hi fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa