Tornaveu
L’associacionisme juvenil estrena web

Concretament és el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya que estan d’estrena amb la seva nova web, tot i que és cert que el Consell agrupa les principals entitats juvenils d’arreu de Catalunya. A més, per la web, que s’ha posat en funcionament a finals de maig, pretén esdevenir una eina útil tant per a joves associats, com d’altres que encara no formin part de cap entitat o que tinguin interès en fer-ho.

És per això que s’ha potenciat l’apartat d’actualitat, on hi haurà les iniciatives que es duguin a terme en la defensa de l’associacionisme juvenil. I també des de l’espai de la portada de la web (Altaveu) reservat a donar visibilitat a projectes i activitats d’entitats juvenils.

Una de les eines més potents que ofereix la web és el mapa de l’Associacionisme Juvenil a Catalunya, on es podran detectar segons el mapa les diferents entitats juvenils segons zona. Cal destacar que la millora de la web permet detectar també les principals accions que es duen a terme des del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, en matèria d’habitatge, salut, educació formal, i no formal…

La web del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya es guanya per mèrits propis esdevenir un focus de l’associacionisme més jove d’aquest país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa