Tornaveu
La Fundació Universitària del Bages organitza un curs per guanyar competències associatives

Gestionar una entitat sense ànim de lucre implica la presa contínua de decisions. Són molts els com que els responsables de les associacions i fundacions han d’afrontar diàriament: com aconseguir més recursos, com aconseguir comunicar millor els nostres projectes, com aconseguir que tots els membres de l’equip directiu s’impliquin en la feina, com fer un correcte seguiment dels objectius fixats, etcètera.

El curs Habilitats directives en la gestió d’entitats de l’economia social, integrat en l’oferta formativa de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic –UCC), vol donar resposta a totes aquestes preocupacions. Dotar de coneixement als dirigents de les entitats perquè puguin revalorar la feina de les entitats que encapçalen. Amb l’objectiu que totes les persones interessades puguin participar-hi, la Fundació Antigues Caixes Catalanes ofereix un programa de beques que finança el 80% de la matrícula (560€ dels 700€ fixats). Podeu optar-hi adreçant-vos al correu corporatiu de la UVic-UCC ([email protected]) abans del 30 de setembre

Estructurat en sis mòduls, el curs comptarà amb la presència de reconeguts professors: entre altres, Pau Vidal (Coordinador de l’Observatori del Tercer Sector); José Luis Buenache (cofundador Siena, associació cooperativa dedicada a la promoció de l’envelliment actiu); la monja dominica Sor Lucía Caram; Enric Bastardas (expert en comunicació digital i analògica); o Sílvia Bueso (experta en captació de fons per a causes socials).

El curs se celebrarà tres dimecres de cada mes a la seu de Barcelona de la UVic- UCC (Via Augusta 123, Barcelona). Podeu consultar els horaris concrets, així com altra informació d’interès, en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa