Tornaveu
La Coordinadora de Centres d’Estudis estrena web

Entre les novetats de la nova web www.ccepc.cat, destaca la possibilitat d’accedir i consultar fàcilment totes les publicacions de la CCEPC (actes de congressos, catàlegs d’exposicions, altres publicacions). Moltes es troben digitalitzades i allotjades en el dipòsit digital de la Generalitat, Calaix, on es poden llegir o descarregar en PDF. Igualment, la web permet accedir a totes les exposicions produïdes fins per la Coordinadora i visualitzar els corresponents plafons, tant les que estan actives i disposició de les entitats interessades, com les més antigues i que ja no estan vigents.

La web també inclou un cercador de centres d’estudis, amb les dades bàsiques de cada entitat i un mapa amb la geolocalització, i altres recursos com enllaços a vídeos de ponències de congressos, jornades de formació i eines de gestió.

L’apartat ‘Actualitat’ dona accés, de forma clara i atractiva, a les notícies de l’entitat. Periòdicament, els subscriptors rebran un butlletí digital amb les novetats.

La nova web s’emmarca en l’aposta de la Coordinadora per renovar i potenciar les seves comunicacions. Així, el març de l’any passat va estrenar la versió digital de la revista Frontissa (Frontissa.cat), que recull els articles que surten a la publicació en paper i també incorpora nous continguts, i durant el 2020 va estrenar compte a Twitter i a Instagram.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa