Tornaveu
La Casa dels Entremesos celebra el Dia de l’Associacionisme

Amb motiu de la celebració, el 4 de juny del Dia de l’Associacionisme Cultural, La Casa dels Entremesos celebra des de divendres 3 fins diumenge 5 de juny jornades de portes obertes i tallers i actuacions amb entrada lliure i gratuïta.

La Casa dels Entremesos aplega diferents agrupacions i colles de cultura popular d’arrel tradicional catalana, i per mostrar la varietat del centre, divendres a les 20:15h l’Esbart Català de Dansaires oferirà un taller de danses tradicionals. La resta de les dues activitats programades s’adreçaran als més petits de la casa. L’endemà, dissabte, hi haurà un espectacle de titelles tradicionals amb la companyia Titelles Dandy a les 11.30h del matí. I el diumenge a les 12h una nova sessió d’Els Conta-mesos, una activitat en què recitadors professionals oferiran una selecció de contes tradicionals catalans.

Aquestes activitats programades específicament amb motiu del Dia de l’Associacionisme s’oferiran de manera gratuïta. Els visitants que s’hi apropin podran visitar les exposicions que, com la resta dels dies que obre La Casa dels Entremesos, seran d’entrada lliure i gratuïta. Així podran gaudir de les exposicions permanents dels gegants, nans i bestiari dels barris del Districte de Ciutat vella (barri de la Barceloneta, barri Gòtic, el Raval i el barri de la Ribera), i una exposició de titelles tradicionals dels segles XVIII a XXI. A més, podran visitar les exposicions temporals Mirades de gegant. 110 anys dels gegants de Sant Roc de Plaça Nova i El Quixot dels ignorants. Joan Amades i la popularització del Quixot.

Aquestes activitats per a adults i per a petits, són una bona mostra de la riquesa del programa que setmana rere setmana es dissenya des de la Casa dels Entremesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa