Tornaveu
La 14a edició dels premis Francesc Candel obra convocatòria

Els projectes i experiències d’entitats i institucions que promoguin i estimulin la integració a la societat catalana de persones estrangeres immigrades a Catalunya poden presentar-se a la nova convocatòria de la 14a edició dels premis Francesc Candel, que finalitza el termini el 15 de juny.

Poden presentar-se projectes d’empreses, entitats i organitzacions sense ànim de lucre, i que afavoreixin el civisme, la convivència, el coneixement del país (llengua, tradicions, geografia i història…), tot promovent la integració de les persones immigrades. Es valorarà la visió positiva del fet migratori als mitjans de comunicació, la participació de dones i joves immigrants, i també que els projectes reforcin el sentiment de pertinença.

Caldrà que les propostes presentades constin d’una descripció de les característiques de l’acció duta a terme i d’una valoració dels resultats obtinguts (seguint les instruccions de les Bases, que es poden consultar al web de la Fundació Carulla). S’haurà d’incloure el pressupost detallat de la previsió d’ús dels diners en el cas que el projecte sigui premiat i, un cop realitzat, caldrà igualment que els seus responsables facin arribar a la Fundació Carulla un informe on se’n detallin breument els resultats.

Un jurat format per Miriam Hatibi, M. Àngels Roque, Orland Cardona, Laia Tomàs, Edgar Iglesias, Fatima Ahmed i Rita Marzoa, valorarà les propostes rebudes fins al 15 de juny. I el seu veredicte es donarà a conèixer a l’octubre en un acte públic.

Podeu consultar més informació a la web de la Fundació carulla, fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa