Tornaveu
Jornada de formació sobre la nova normativa en protecció de dades

La nova llei de protecció de dades genera a les entitats nombrosos dubtes, en relació a les bases de dades, l’enviament dels butlletins informatius, el tractament de la informació personal dels socis i sòcies o treballadors, etc. Des de l’Ens s’ha organitzat aquest curs, que busca preparar les entitats per afrontar l’entrada aquest canvi normatiu.

Al llarg de la sessió s’abordaran els principis, els drets i les principals obligacions d’aquesta normativa, fent especial èmfasi en les novetats de l’RGPD respecte de l’antiga norma i el canvi de paradigma que suposa. S’exposaran els aspectes pràctics que les entitats han de tenir en compte per complir amb la nova normativa de protecció de dades que entrarà en vigor el proper 25 de maig.

El nou Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD) és la normativa que unifica les lleis en aquest àmbit a tota la UE. Potencia els drets de les persones i demana una responsabilitat proactiva a les empreses. Es tracta d’un nou escenari que exigeix coneixement per actuar en un entorn compartit més extens i més competitiu.

És una sessió gratuïta però les places són limitades i cal inscriure-s’hi a través del correu electrònic [email protected], fins el 29 de març. La formació es farà a la seu de l’ENS a C/Valencia, 558, 6è 1a, de 18,30 a 20h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa