Tornaveu
Homenatge a Teresa Juvé amb motiu del seu centenari

L’Institut de les Lletres Catalanes, la Fundació Josep Pallach i l’Ajuntament de Palafrugell són els organitzadors del tribut, que comptarà amb la intervenció de Jordi Fernando (Editorial Meteora) i l’actuació musical del Grup de Cambra de l’Energia – Conservatori de Palafrugell. És necessari reservar prèviament l’entrada, que és gratuïta, al telèfon 972307825.

Actualment Juvé és la degana de les escriptores catalanes. Un títol que no té res d’honorífic, ja que segueix escrivint publicant novel·les -la darrera, El degollador de Vallvidrera (Editorial Meteora), vuitena entrega de la sèrie el Portantveus del Rei.

Ha mort Enric Asensio

A finals del 2018, les fundacions Josep Pallach i Paco Candel van coproduir el documental Teresa Juvé: memòries d’exili, en el qual la pedagoga repassava la seva trajectòria política, i també la del seu marit, Josep Pallach, primer secretari del PSC traspassat a principis de 1977. El realitzador del documental Enric Asensio (Barcelona, 1940), publicista de professió, ha mort aquesta dimarts. La cerimònia de consol se celebrarà en la intimitat de la família al tanatori de Sitges, on residia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa