Tornaveu
Els Premis Ateneus 2022 obren la convocatòria

Els premis són una de les cites claus dels ateneus catalans, i un dels referents dins de l’associacionisme cultural català, per la seva llarga trajectòria, l’àmplia participació i la voluntat de ser un reconeixement de l’esforç de les entitats culturals. Les entitats federades poden optar a quatre categories: Comunicació associativa, Creativitat artística, Jove, proposa! –adreçada a grups de joves entre 16 i 30 anys– i Treball en xarxa –per a iniciatives organitzades conjuntament amb d’altres que potenciïn la incidència de l’associacionisme a la societat. Pel que fa a les entitats no federades, poden optar al Premi Ateneus a la categoria Foment de la participació.

A les categories de Comunicació associativa, Creativitat artística i Foment de la participació es concediran tres premis: un primer premi consistent en 2.000 € i un guardó, un segon premi de 1.000 € i un diploma acreditatiu, i tercer premi de 500 € i un diploma acreditatiu.

Les altres dues categories (Jove, proposa! i Treball en Xarxa) tindran un sol premi, consistent en un guardó, 2.000 € i un suport tècnic de la FAC per acompanyar la realització del pla de comunicació del projecte guanyador durant tres mesos.

Les candidatures s’han de presentar només a través del formulari de participació disponible al web fins a les 24 hores del 15 d’octubre de 2022. El veredicte del jurat es donarà a conèixer el dia del lliurament dels premis, que tindrà lloc durant el mes de desembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa