Tornaveu
El posicionament ‘Davant el referèndum i les Festes de la Mercè 2017’ es llegirà al Toc d’Inici

El posicionament d’entitats membres de la Comissió de Cultura Popular i Tradicional i de Patrimoni Immaterial del Consell de la Cultura de Barcelona davant el referèndum i les festes de la Mercè 2017 es llegirà en Toc d’inici de la Mercè, que tindrà lloc a les 19:45h a la Plaça Sant Jaume.

El text, Davant del Referèndum i les Festes de la Mercè 2017, es llegirà en un moment significatiu que suposa el tret d’inici dels actes que els col·lectius de cultura popular duran a terme al llarg de les festes que comencen avui i que es clausuraran amb el tradicional Piromusical el dilluns 25 de setembre a les 22h, enguany dedicat a les víctimes de l’atemptat de les Rambles.

De retorn a l’inici de les festes, el toc d’inici té lloc quan els col·lectius de la cultura popular arriben a Plaça Sant Jaume, després del seguici d’inici que té lloc a les 19h i que suposa que totes les figures que formen part de l’imaginari festiu barceloní surten del Palau de la Virreina, i a través de la Rambla, el carrer Ferran i plaça Sant Miquel arribaran a plaça Sant Jaume, per dur a terme el toc d’inici. Serà aleshores quan es llegirà el posicionament.

Al toc d’inici les peces d’imatgeria festiva se situen en rotllana al mig de la plaça i cada element puja individualment a l’escenari per representar el ball, amb la música i coreografia pròpies.

Podeu llegir el manifest a Tornaveu, que duu més de 60 adhesions de col·lectius de la cultura popular, fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa