Tornaveu
El nou web de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català ja és una realitat

Excel·lent notícia per a la promoció dels col·lectius de cultura popular. La pàgina corporativa de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català (ENS) incorpora importants millores estètiques i en la navegabilitat de l’usuari. Una rentada de cara que coincideix amb la creació de perfils de la confederació cultural a les xarxes socials Facebook i Twitter.

El portal, adaptable a qualsevol dispositiu mòbil, ofereix nínxols diferenciats per a les 31 entitats que conformen l’ENS. Cadascuna d’elles gaudirà d’un espai propi on el lector podrà consultar informació corporativa -dades de contacte, història, perfils a les xarxes socials, etc. – i llegir notícies sobre els projectes que compten amb la seva participació. En la mateixa línia divulgativa, la web compta amb una agenda comuna on s’anunciaran totes les activitats impulsades per les federacions de cultura popular. D’aquesta manera, es desitja complementar la tasca desenvolupada des de l’Agenda de l’Ens (www.agendaens.cat), on cada any es divulguen més de 7.000 activitats celebrades arreu de la geografia catalana.

Des de la constitució de l’entitat l’any 2005, l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català ha vingut desenvolupant múltiples projectes de caràcter transversal: jornades formatives, convocatòria de la Beca d’Estudis de l’Associacionisme Cultural, publicació de la revista Canemàs, o bé l’enviament de píndoles d’assessorament, entre altres. Gràcies a la catalogació de tot el material històric, aquest pòsit acumulat serà fàcilment accessible per a totes les persones interessades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa