Tornaveu
El congrés ‘Associacionisme cultural: entre el mosaic i les xarxes’ se celebrarà virtualment

Malgrat no poder-se celebrar presencialment, els organitzadors del congrés han decidit mantenir intacte el programa previst, que pivotarà entorn tres eixos: associacionisme cultural i identitats, associacionisme cultural i poder, i associacionisme cultural i sociabilitat. Les jornades també comptaran amb la conferència inaugural Associacionisme i sociabilitat cultural. Catalunya / Espanya, a càrrec María Zozaya i Ramon Arnabat, i amb la taula rodona de cloenda Cap al futur, que comptarà amb les intervencions d’Andreu Ginés (Federació d’Inttituts d’Estudis del País Valencià), Esther Oliver-Grasiot (Universitat Oberta de Catalunya) i Guillem Carreras (Ens de l’Associacionisme Cultural Català).

Com és habitual, la CCEPC publicarà les actes de totes les ponències i comunicacions en una edició que presumiblement es presentarà a finals del 2021. Prèviament, Canemàs: revista de pensament associatiu i cultura popular publicarà una crònica reduïda de totes les intervencions.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rosa M. Provencio a octubre 30, 2020 | 16:13
    Rosa M. Provencio octubre 30, 2020 | 16:13
    Celebro la ràpida adaptació del Congrés. Una mostra més que la cultura és viva i segura. Seguiré les intervencions amb gran interès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa