Tornaveu
Convocats els V Premis Antoni Carné
Difondre i prestigiar les iniciatives impulsades per les entitats i persones vinculades al moviment associatiu. Aquest és l’objectiu dels V Premis Antoni Carné, convocats per l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català (ENS). L’acte de lliurament se celebrarà dissabte 12 de novembre a la Sala Petita del Teatre Kursaal de Manresa.

El guanyador del Premi BBVA a l’Entitat de l’Associacionisme Cultural Català serà recompensat amb 3.000 €. En la deliberació de les candidatures, el jurat valorarà aspectes com la repercussió social de l’entitat, les pràctiques innovadores, la creació de projectes singulars o la capacitat de dinamitzar l’associacionisme cultural. Les candidatures a aquesta categoria es poden presentar a través d’aquest formulari.

El Premi Previsora General al Projecte reconeixerà una iniciativa de llarg abast impulsada per una entitat: cicle o programa, o bé un projecte de dinamització del patrimoni cultural immaterial. La proposta guanyadora en aquesta categoria serà recompensada amb 1.000 €, el mateix import que es concedirà al guanyador del Premi Arç Cooperativa a l’Activitat, que s’atorgarà a una iniciativa puntual (d’un dia o cap de setmana) que destaqui per la seva repercussió social i capacitat d’innovació.

Com és habitual, les bases també contemplen dues categories honorífiques: el Premi Tornaveu al Mitjà de Comunicació, i el Premi Ens de l’Associacionisme Cultural a la Persona, que enguany serà escollit per la Junta Directiva de l’ENS.

Els Premis Antoni Carné es convoquen anualment en homenatge a Antoni Carné i Parramon, president-fundador de l’ENS.

L’Ens de l’Associacionisme Cultural Català desitja agrair la participació de totes les entitats i particulars en els V Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català.

Així mateix, vol agrair la implicació activa de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA en l’organització d’aquest certamen i en el foment de la cultura popular catalana.

Finalment, desitja mostrar el seu agraïment a totes les institucions i empreses que col·laboren en la seva organització: Previsora General, Arç Cooperativa, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa