Tornaveu
Campanya de la FOCIR per explicar la internacionalització de les organitzacions catalanes

Quina tasca desenvolupa la societat civil catalana, a favor de la diplomàcia pública, en la seves relacions internacionals? La campanya Píndoles FOCIR, impulsada per la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes, respondrà aquesta pregunta al conjunt de la ciutadania. En aquest empeny, la federació editarà audiovisuals de cinc minuts que serviran com a carta de presentació de totes les organitzacions que en són membres.

Com a presentació de la campanya, la FOCIR ha fet públic un vídeo-resum de les deu primeres organitzacions que han participat de la iniciativa: l’Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa (APSOCECAT), l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), la Intersindical CSC, la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC), l’Associació Catalana per la Pau, les Entitats Catalanes d’Acció Social, la Mountain Wilderness, la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge, la Fundació Punt.cat i el Consell de l’Advocacia Catalana.

Les píndoles no es limitaran a mostrar la projecció internacional de Catalunya impulsada per les entitats, sinó també la seva contribució a la governança mundial des de cadascun dels sectors que formen part. Des de la FOCIR destaquen que, en un context marcat per l’auge de l’anomenada soft diplomacy (“diplomàcia tova”), la importància de les organitzacions civils en les relacions internacionals serà creixent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa