Tornaveu
Antoni Torrents, Premi Joan Amades 2021

Com a president del Club Cultural Sa Pobla, Torrents va impulsar la festa dels foguerons de Sant Antoni de sa Pobla a Gràcia (1993), i la Trobada de Xeremiers i Fira de Luthier de Sa Pobla (1994). Des de 1997, també és membre organitzador de les festes de la Mercè de Barcelona. A través de l’Associació Cultural Albopàs, també ha contribuït a difondre els dimonis de correfoc a les Illes, i a la publicació de llibres i discs sobre música tradicional.

La trajectòria de Torrents ha estat premiada amb una llarga llista de distincions: Premi Ramon Llull del Govern de les Illes Balears, Escut d’Or de sa Pobla, Medalla d’Honor de Barcelona, Premi Ars Magna de la Casa Catalans a Balears, o el Premi Miquel Oliver de l’Obra Cultural Balear, entre altres.

El lliurament del guardó a Torrents, dijous 27 de gener (19.00 h) al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona, comptarà amb l’assistència de Gustau Molas, president de l’ACJA; Eloi Badia, regidor de Gràcia; Catalina Solivellas, directora general de Cultura del govern de les Illes Balears; Antoni Herrera, subdirector general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural; i Cristina Carrera, consellera d’educació de Gràcia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa