Tornaveu
Adifolk fa una crida per sumar persones a l’equip de producció del Som Cultura Popular

Un dels aspectes que serà més rellevant de Som Cultura Popular serà la unió festiva d’actuacions, tallers i activitats, amb el vessant més reflexiva (exposicions, xerrades i debats) que hi haurà al llarg del 21 al 24 de gener al recinte de la Fabra i Coats.

Per coordinar tots aquests aspectes, l’Ajuntament de Barcelona comptarà amb la col·laboració amb Adifolk en la producció i coordinació dels grups participants i dels diferents espais i àmbits. És per aquest motiu que Adifolk fa una crida a tothom qui ho desitgi per col·laborar amb les tasques de suport a regidories, acompanyament i assessorament de grups. Totes les persones majors de 18 anys poden enviar la seva proposta abans del proper 7 de gener a [email protected].

Al correu electrònic cal que s’hi indiqui el nom, correu i telèfon de contacte, i la disponibilitat per ajudar (es faran torns de 4 hores), sigui dijous i divendres tarda, o bé dissabte i diumenge, matí, tarda o nit.

Adifolk, organitzadors de l’Aplec Internacional que enguany celebrarà la seva edició número 29 a Perpinyà, pretén apropar la seva experiència en la gestió d’un equip humà que serà de gran importància per fer de Som Cultura Popular, un espai de participació i festiu per a tots els amants i seguidors de la cultura popular.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa