Tornaveu
Adifolk celebra la 2a Gala de l’Any el proper 30 de novembre a Gironella

La gala s’obrirà a les 18.30 hores amb un espectacle de cultura popular on participaran una desena d’associacions de la vila berguedana. Seran els Geganters i Grallers de Gironella, la coral infantil Les Veus, la coral Estel, la coral V9, l’esbart Sant Jordi, el grups de teatre La Paparra i La Closca, el grup de poesia Calamars en Tinta, la banda de música de l’Escola de Música de Gironella i el Pubillatge de Gironella. Els acompanyaran el Foment de les Tradicions Catalanes representat per la Pubilla i l’Hereu de Catalunya i la resta de Títols Nacionals d’aquest 2019.

Balanç de l’any 2019

Durant la cerimònia es farà un repàs de la tasca realitzada durant l’any, amb els principals esdeveniments, entre els que destaquen el 32è Aplec Internacional a Copenhaguen (Dinamarca), la tercera edició de la Diada d’Adifolk a Perpinyà, emmarcada dins els actes de la “Capital de la Sardana 2019”, les 47es Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, així com també la participació d’Adifolk en món de la cultura popular arreu de Catalunya.

Un del moment més esperat serà el lliurament dels Premis Adifolk en les tres categories de Personalitat de l’Any, Grup de l’Any i a la Federació de l’Any. També es donarà a conèixer la ciutat europea que acollirà el 33è Aplec Internacional 2020, la gran mostra de la cultura popular catalana a l’exterior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa