Notícia

12 de març, actes de cloenda de la Capital de la Sardana 2021

En el marc de la capitalitat, s'han organitzat trenta-cinc activitats sardanistes a Sant Feliu de Guíxols

Sardanes
Ballada a Sant Feliu de Guíxols
Ballada a Sant Feliu de Guíxols

Com a colofó de totes aquestes iniciatives, dissabte 12 de març se celebrarà una potent jornada de cloenda. El programa començarà als jardins Juli Garreta (10. 30 h) amb la descoberta de la placa del nou Espai de la Sardana, i la inauguració del monument restaurat en homenatge al fantàstic compositor local. La reivindicació de Garreta tindrà continuïtat amb la presentació del número 85 de la revista Arjau, titulada Garreta cent anys després. El musicòleg i compositor Joaquim Rabasseda n’explicarà els continguts a la sala  Abat Panyellas del Monestir (11.00 h).

En l’acte de cloenda de la Capital de la Sardana no hi podien faltar la música i la dansa. Se celebrarà una ballada de sardanes a càrrec de la cobla Tres Vents (Espai de la Sardana, 12. 15 h), i ja després de dinar, el concert de cloenda “És quan canto que hi veig clar” al Pavelló Carles Nadal (17. 00h), que comptarà amb les interpretacions de la cobla Montgrins, el grup Port Bo, el cor de Cambra Euterpe, la soprano Indira Ferrer i el pianista Antoni Món, tots ells sota la direcció de Jordi Molina i Antoni Mas. Per assistir-hi s’han de reservar les entrades.

 

Balaguer, Capital de la Sardana 2022

Dissabte 19 de març, Balaguer serà proclamada com a Capital de la Sardana 2022 en un acte institucional a la sala d’actes de la Paeria (11. 30 h). Per celebrar-ho, el mateix dia tindrà lloc un concert de la Cobla Sant Jordi i Roger Mas al Teatre Municipal (19. 00 h)

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article