Notícia

LA FCACU celebra els Premis 'Fem Cultura' dins de la Setmana UNESCO 2019

El lliurament dels guardons serà a Tarragona dissabte 16 de novembre a les 10 hores

Patrimoni Immaterial
Els premis Fem Cultura amb els Colors de la UNESCO de la passada edició van anar cap a Terrassa i Caldes de Montbui
Els premis Fem Cultura amb els Colors de la UNESCO de la passada edició van anar cap a Terrassa i Caldes de Montbui

Periodista - Equip de Comunicació de l'ENS

La Federació Catalana d'Associacions i Clubs UNESCO (FCACU) organitza els premis Fem Cultura amb els colors de la UNESCO, que premien aquells treballs que tractin sobre els eixos d'actuació propis de la UNESCO: educació, cultura i ciència, o projectes relacionats amb la celebració de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). L'acte de lliurament tindrà lloc a Tarragona el dissabte 16 de novembre a les 10 hores, i ha estat coordinat amb UNESCO Tarragona. L'activitat s'inclou dins de la programació de la Setmana UNESCO 2019.

Ja fa deu anys que la FCACU celebra els premis Fem Cultura amb els Colors de la UNESCO, nascuts amb l'objectiu  de difondre bones pràctiques en la construcció d'una societat més avançada. El certamen és obert a tothom, i premia especialment aquells treballs que tractin sobre les principals línies d'actuació de la UNESCO (educació, cultura i ciència), o projectes relacionats amb la celebració de l'Any Europeu del Patrimoni Cultura i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Les modalitats de participació que s'ofereixen són les següents: una adreçada a les associacions i centres que conformen la FCACU, una altra per a la resta de membres de la Xarxa Civil UNESCO (associacions, clubs, biblioteques, càtedres i escoles UNESCO), i una darrera destinada a les associacions i entitats afins als objectius de la UNESCO. La dotació econòmica és de 200 euros per a totes aquelles propostes guanyadores.

L'activitat s'emmarca dins de la programació de la Setmana UNESCO 2019, que se celebra del 16 de novembre al 23 de novembre arreu de Catalunya. Altres esdeveniments destacats de la Setmana UNESCO són l'Acte de Commemoració del Dia de la UNESCO 2019, que tindrà lloc a l'Institut d'Estudis Catalans el divendres 22 de novembre a partir de les cinc de la tarda, o també l'exposició fotogràfica 'Cambio climático, desarrollo y ODS' del Col·legi Badalonès, que té per objectiu sensibilitzar sobre el canvi climàtic i la cura del medi ambient.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article