Notícies


19/3/2017

'La cultura que ve': nou simposi del Departament de Cultura


etiqueta La cultura que ve

El simposi La cultura que ve, organitzat pel Departament de Cultura el 23 i 24 de març, plantejarà molts “quins” i “coms” entorn el present i futur de la cultura catalana. La Fundació Joan Miró acollirà un debat obert, pensat per reflexionar entorn la filosofia que ha de regir la gestió cultural, però també sobre l’aplicació de les polítiques concretes: quins reptes ha de plantejar-se la cultura catalana en un futur immediat?; com és percebuda internacional, i com afecta aquesta percepció a la identitat subjectiva dels catalans?; com adaptar obres d’art clàssiques a les noves tendències en l’àmbit de la museïtzació; quin és el potencial de l’art per generar organitzacions rendibles socialment?

La cultura que ve està dividit en quatre blocs temàtics: “La dimensió social de la cultura”, “Cultura i empreses creatives”, “Cultura i tradició” i “Com ens veu el món des de fora”. Entre altres, es comptarà amb la presència de ponents internacionalment reconeguts, com ara Marie-José Mondzain (directora de recerca del Centre Nacional de Recerca Científicade París), João Fernandes (subdirector del Museu Reino Sofía) o Michael Manson (director de Centre Smithsonian per la Vida Popular i el Patrimoni Cultural). Un potent i eclèctic cartell que també comptarà amb una delegació catalana, integrada pel cineasta Albert Serra, la catedràtica de Geografia Humana Anna Cabré i el poeta i crític literari Sam Abrams.

Podeu consultar més informació clicant aquest enllaç


Comentaris


No hi ha cap comentariComenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validaciò.

Els membres de l'ens

SUBSCRIU-T'HI!

Avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

Redacció:

Carrer València, 558, 6è 1è
08026 Barcelona.
Telèfon: 932 691 042
info@tornaveu.cat
www.tornaveu.cat

Consell editorial:

Director: Joan-Ramon Gordo

Gemma Aguilera, Pere Baltà, Oriol Cendra, Enric Cirici, Èric Jover, Joan Maluquer, Josep Santesmases i Josep Viana.

Correcció lingüística:
Àlvar Andrés.


Col·laboradors de TORNAVEU

CC BY NC
Els Premis Antoni Carné de l'Associacionisme Cultural Català reben la implicació de:

Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA CX

I la col·laboració de:

Previsora General Damm Arç Cooperativa fcc

L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català, editor de Tornaveu, ha rebut l'ajut de: