Reportatges
-
Reportatge
No digui festa; digui propaganda
El folklorista Amadeu Carbó ha repassat els 700 anys del Corpus a Barcelona
-
Reportatge
El cant a la vida, el cor de la parla
La Filmoteca de Catalunya ha acollit aquest vespre l'acte central de l'Any Palmira Jaquetti
-
Reportatge
El Cornamusam celebra la seva 29 edició superant la Covid i la pluja i reivindicant la cultura popular
Els amants de la cornamusa i el sac de gemecs es mantenen fidels al festival olotí
-
Reportatge
La música sona al Castell de Sant Marçal per homenatjar la ciutadania i reivindicar la cultura
La banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès va oferir 'El concert d’estiu que et mereixes'
-
Reportatge
Reptes de la cultura popular en l’etapa de represa
Quines conseqüències tindrà el coronavirus en la preservació del patrimoni cultural immaterial?
-
Reportatge
Crònica sobre la festa total
Amadeu Carbó ha presentat el llibre’ Corpus. La festa de les festes’ a la Llibreria Ona
-
Reportatge
Ganiveteria Roca, el millor tall de Barcelona
L'establiment, ubicat a la plaça del Pi, té més de cent anys d'història i és una icona de la ciutat
-
Reportatge
El tir de fona, d’arma mil·lenària a esport federat
La Federació Balear de Tir de Fona ha aconseguit recuperar i revifar aquesta pràctica a les illes
-
Reportatge
Gegants: de museu i de carrer
El gegant de Torrella de Montgrí, protagonista del nou número de la revista 'Gegants'
-
Reportatge
El DASC reflexiona sobre els reptes i oportunitats de futur de l’associacionisme cultural
El 4 de juny es va celebrar el Dia de l’Associacionisme Cultural 2020 en format virtual
-
Reportatge
‘La màquina del temps’, ‘La Maternitat d’Elna’ i Albert Guinovart, guardonats amb els premis Josep Anselm Clavé
La gala de lliurament es va celebrar dissabte 6 de juny i es va poder seguir virtualment i en directe
-
Reportatge
L’escudella, protagonista de la festa de Santa Llúcia a Gelida
És una de les més antigues de les moltes sopes, ranxos i escudelles que bullen a Catalunya
-
Reportatge
Granja Viader, 150 anys de “felicitat sucable”
L’emblemàtica xocolateria barcelonina va ser la creadora del Cacaolat
-
Reportatge
Una calderada històrica a la Seu d’Urgell
La festa de Sant Antoni reparteix unes 7.000 racions d’escudella
-
Reportatge
Lo Ranxo de Ponts, una escudella multitudinària d’origen medieval
Amb 12.000 racions i prop de 50 calderetes, és un dels àpats populars de Carnaval més multitudinaris