Reportatge

L’ACPG presenta el banc de continguts als seus associats


Gegants

En el marc de la seva 15a Assemblea anual celebrada el passat 8 de juny a Castelldefels, l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta (ACPG) va presentar, entre d’altres iniciatives, el banc de continguts de l’associacionisme cultural català a més d’un centenar d’editors dels diferents mitjans de comunicació associats a l’entitat que van ser-hi presents a l’acte.

El banc de continguts, impulsat conjuntament per l’ENS de Comunicació i l’ACPG, posa a disposició gratuïta de qualsevol mitjà de comunicació els continguts més rellevant d’aquest sector cultural en diferents formats (textual, audiovisual i material informatiu). La informació, organitzada per temàtiques, àmbit territorial i gènere periodístic, també permet donar una major difusió a la cultura popular. 

Durant l’assemblea, l’ACPG va definir les línies estratègiques de futur: el reforçament la seva presència a les Illes, cercant col·laboracions amb l'Associació de Premsa Forana de Mallorca, i al País Valencià, amb l'Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana.

La trobada va ser presidida per Alfons Udina, president de l’ACPG, i Josep Martí, secretari de Comunicació del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article