Reportatge

XIX Trobada Comarcal de Gegants del Vallès


Gegants

El diumenge, 3 de juny Sant Cugat acollí per primer cop la XIX Trobada Comarcal de Gegants del Vallès Oriental i Occidental coincidint amb el 25è Aniversari dels Gegants de Sant Cugat. Es tractà de la festa gegantera més gran que s’ha fet mai a Sant Cugat.

Hi participaren 33 colles de diferents ciutats del Vallès que ompliren Sant Cugat de gegants, gegantons, capgrossos, grallers, dolçainers, flabiolaires i tabalers, amb la participació de prop d’un miler de persones.

A més de les tradicionals cercaviles, els gegants dansaren al ritme del “Ball a Vallès”, amb coreografia i música pròpies de la comarca.

L’acte fou presidit per l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i l’alcalde de la Llagosta, Alberto López. També comptà amb la participació del regidor de cultura de Sant Cugat, Xavier Escura, el regidor de cultura de la Llagosta, Jesús Ríos, el president de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, David Roy, el president dels Geganters de Sant Cugat, Carles Falp i els caps de colla de Sant Cugat i la Llagosta, Jordi Sibina i Pablo Martín.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article