Reportatge

XXX Trobada Nacional de Trabucaires de Catalunya


Trabucaires

Més de 400 trabucaires d’arreu de Catalunya i València participaran a la trentena edició de la Trobada Nacional de Trabucaires de Catalunya que tindrà lloc a Berga, el proper cap de setmana del 12 i 13 de maig, organitzada per la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya.

A la diada hi participaran quaranta set colles trabucaires que integren la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya. Al grup de trabucaires s’hi afegiran més de cent cinquanta acompanyants i tots junts seguiran un ampli programa d’activitats.

Durant el matí de diumenge es realitzaran diferents cercaviles des de punts diferents de Berga que conclouran a Rasa dels Molins. Els parlaments aniran a càrrec de Lluis Puig, Director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Juli Gendau, alcalde de Berga, i Antoni Moliné, president de la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya. Comptaran també amb la presència d’Oriol Pujol, secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya; David Rodríguez, alcalde de Solsona; i Jordi Munell, alcalde de Ripoll.

La trobada, que cada any es duu a terme en una població diferent, enguany es realitza a Berga amb la implicació dels Trabucaires de Berga i els Trabucaires de Castellar del Riu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article