Reportatge

Realitat, màgia i esperança a l'Àfrica negra


Reflexió

El dilluns 23 de gener, a les 19:30 hores, el Gran Orient de Catalunya celebrarà una Tinguda Blanca (Taller de Barcelona, C/ Mallorca 125, baixos 1a). A l’acte es dictarà una conferència a càrrec del Professor d'Història d'Àfrica de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, Ferran Iniesta, sota el títol: "Realitat, màgia i esperança a l'Àfrica negra".
 

Ferran Iniesta és Professor Titular a la Universitat de Barcelona, i també fou Professor de les Universitats de Dakar (Senegal) i Antananarivo (Madagascar). Investiga l'evolució dels sistemes de poder i dels sistemes de pensament a l'Àfrica negra.

El Gran Orient de Catalunya és l'única potència maçònica liberal i adogmàtica estrictament catalana que hi ha al nostre país. El caràcter iniciàtic de la Institució i el treball simbòlic que realitzen les germanes i els germans en els tallers que el composen tenen com a objectiu principal el desenvolupament personal i col·lectiu de la societat.
 
Encara que les seves reunions, anomenades Tingudes, estan reservades només als seus membres, el Gran Orient de Catalunya organitza periòdicament conferències, anomenades Tingudes Blanques, obertes a tothom que estigui interessat en els temes proposats i que habitualment giren al voltant de qüestions socials que afecten Catalunya.
 
Antoni Castillo, el Gran Mestre, convida a tothom a participar-hi, però l'aforament del Taller és limitat, pel que cal la confirmació de la vostra assistència a l’adreça electrònica: info@granorient.cat i tel. 93 231 28 09.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article