Reportatge

Els pastorets d’Ulldecona celebren el seu 30è aniversari


Pastorets

La representació nadalenca per excel·lència a Ulldecona, Els pastorets, celebra aquest any el seu 30è aniversari. Per commemorar l’efemèride, l’equip humà i tècnic del Patronat de La Passió oferirà aquest mes de desembre quatre representacions.

Els pastorets d’Ulldecona, integrats a la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, es podran veure els diumenges 4, 11 i 18 de desembre a les18h de la tarda i dilluns 26, diada de Sant Esteve, a les 19h, al Teatre municipal Orfeó Montsià.

Cal destacar que Els pastorets compten amb la participació dels alumnes de l’Escola de Teatre d’Ulldecona, entitat que té el suport del Patronat de La Passió durant tot l’any. Entre les novetats d’enguany hi figuren els tradicionals rabadans, Lluquet i Rovelló, protagonistes de la història, es convertiran en els germans Rovelló i Toieta. També s’ha incorporat un breu epíleg que, segons la directora de l’espectacle, Ares Piqué, «pot ajudar als més despistats a acabar de lligar caps».

A més, les novetats de la temporada també inclouran canvis en l’escenografia: «de moment no podem revelar res per mantenir el misteri i l’interès, així com alguna que altra cançó nova», ha puntualitzat la directora.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article