Reportatge

Oriol Junqueras, convidat al Taller del Gran Orient de Catalunya


Reflexió

El  dia 19 de desembre, a les 19:30 hores, al Taller de Barcelona (C/ Mallorca 125, baixos 1a,) tindrà lloc una ‘Tinguda Blanca’ del Gran Orient de Catalunya, on serà presentat el llibre 'Converses amb Oriol Junqueras. Una actitud per fer avançar el país', escrit per Bernat Ferrer, i que comptarà amb la participació de l’historiador i president d’ERC.

Oriol Junqueras és un dels historiadors més coneguts del país, rostre visible de la nova societat civil catalanista i que darrerament ha assolit un important protagonisme en el món de la política catalana, presenta un llibre de converses publicat a l'estiu en que explica la seva visió del passat, el present i el futur del país. La obra està prologada pels eurodiputats catalans Ramon Tremosa i Raül Romeva.

El Gran Orient de Catalunya és l'única potència maçònica liberal i adogmàtica estrictament catalana que hi ha al nostre país. El caràcter iniciàtic de la Institució i el treball simbòlic que realitzen les germanes i els germans en els tallers que el composen tenen com a objectiu principal el desenvolupament personal i col·lectiu de la societat.      

Encara que les seves reunions, anomenades Tingudes, estan reservades només als seus membres, el Gran Orient de Catalunya organitza periòdicament conferències, anomenades Tingudes Blanques, obertes a tothom que estigui interessat en els temes proposats i que habitualment giren al voltant de qüestions socials que afecten Catalunya.

Antoni Castillo, el Gran Mestre convida a tothom a participar-hi, però l'aforament del Taller és limitat, pel que cal la confirmació de l'assistència a la següent adreça electrònica o al tel. 93 231 28 09.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article