Reportatge

“Tinguda Blanca”, oberta a tothom: "Les raons econòmiques per l'estat propi"


Reflexió

El proper dilluns 24 d'octubre, a les 19,30 hores, el Gran Orient de Catalunya celebrarà una Tinguda Blanca al Taller de Barcelona (carrer Mallorca 125, baixos 1a). A la reunió es presentarà el Cercle Català de Negocis, amb la conferència de Jordi Millà i Sànchez: "Les raons econòmiques per l’Estat propi”.

Jordi Millà i Sànchez, és Pèrit i Enginyer Tècnic Industrial Elèctric, graduat en Filosofia a la Sorbona de Paris i membre Responsable-Cordinador d’Actes i Presentacions del Cercle Català de Negocis (CCN).

El Gran Orient de Catalunya és la única potència maçònica liberal i adocmàtica estrictament catalana que hi ha al nostre país. El caràcter iniciàtic de la Institució i el treball simbòlic que realitzen les germanes i els germans en els tallers que el composen tenen com a objectiu principal el desenvolupament personal i col·lectiu de la societat.

Encara que les seves reunions, anomenades Tingudes, estan reservades només als seus membres, el Gran Orient de Catalunya organitza periòdicament conferències, anomenades Tingudes Blanques, obertes a tothom que estigui interessat en els temes proposats i que habitualment giren al voltant de qüestions socials que afecten Catalunya.

Antoni Castillo, el Gran Mestre convida a tothom a participar-hi, però l'aforament del Temple és limitat, pel que cal la confirmació de la vostra assistència o al tel. 93 231 28 09. per a més informació cliqueu aquí.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article