Reportatge

Jornada de Bones Pràctiques Associatives


La Federació d’Ateneus de Catalunya organitza el proper dissabte 22 d’octubre una Jornada de Bones Pràctiques Associatives a l’Ateneu Barcelonès (sessió de matí) i a la Societat d’Autors i Editors a Catalunya (sessió de tarda).

La primera part de la jornada, que se celebrarà a partir de les 9’30h, a l’Ateneu Barcelonès, tractarà sobre: l’estalvi energètic per part de l’Empresa ECA - Grupo Bureau Veritas i l’obertura de les entitats a l’exterior amb nous recursos i activitats, a càrrec de dels Lluïsos de Gràcia. Després seguirà una taula rodona d’entitats sobre finançament d’obres i a les 12.00h es tractarà sobre nous models de finançament. Es tancarà la primera part de les jornades parlant d’optimització de la gestió interna de les entitats.

La segona part, a partir de les 16’30, es desenvoluparà a la seu de la Societat d’Autors i Editors a Catalunya, on els caps de Departament s’encarregaran de la xerrada sobre bones pràctiques associatives dels drets d’autor. En acabar hi haurà un torn obert de preguntes. La jornada clourà a les 18.30h.

Més informació clicant aquí, que inclou el formulari d’inscripció.

El preu de la jornada és de 30 euros per les entitats federades i de 45 euros per les no federades. Inclou el dinar i el transport en microbús des de l’Ateneu Barcelonès fins la seu de la Societat d’Autors i Editors.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article